Každý problém má řešení, aneb, Netradiční kompenzační pomůcky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mojžíšek, Jiří, 1952- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Okamžik, 2007
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02761nam a22006977a 4500
001 MUB01000542000
003 CZ BrMU
005 20110428090248.0
008 080221s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
015 |a cnb001794382 
020 |a 978-80-86932-20-0 
040 |a BOD033  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 316.3  |x Globální společnosti. Sociální struktura. Sociální skupiny  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 616-74  |2 MRF 
080 |a 316.344.6-056.262  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a 316.3  |2 MRF 
100 1 |a Mojžíšek, Jiří,  |d 1952-  |7 xx0005957  |4 aut 
245 1 0 |a Každý problém má řešení, aneb, Netradiční kompenzační pomůcky /  |c Jiří Mojžíšek 
246 3 0 |a Netradiční kompenzační pomůcky 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Okamžik,  |c 2007 
300 |a 31 s. :  |b il. 
500 |a Název z obálky. 
650 0 7 |a kompenzační pomůcky  |7 ph121759  |2 czenas 
650 0 7 |a nevidomí  |7 ph123276  |2 czenas 
650 0 7 |a osoby se zrakovým postižením  |7 ph127686  |2 czenas 
650 0 9 |a blind  |2 eczenas 
650 0 9 |a compensatory aids  |2 eczenas 
650 0 9 |a people with visual disabilities  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
CAT |a STODOLA  |b 02  |c 20080221  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a STODOLA  |b 02  |c 20080221  |l MUB01  |h 1501 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0637 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0142 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0206 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20110428  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0111 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1916 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150210  |l MUB01  |h 0019 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0305 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2321 
CAT |c 20170509  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2330 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0930 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1919 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1134 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-1683  |5 3201067212  |8 20110428  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20110428 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 SPN  |a Středisko Teiresiás  |3 1-MOJ-2  |5 4340103653  |8 20080221  |f 74  |f Standardní  |q 20111230  |r 20080221 
AVA |a MUB50  |b SPN  |d 1-MOJ-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-1683  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j KDEP