Soudní přezkum rozhodnutí ve věcech mezinárodní ochrany - Tušerová, Lenka (2007)
Tato práce se zabývá problematikou soudního přezkumu rozhodnutí ve věcech mezinárodní ochrany, zejména z pohledu judikatury Nejvyššího správního soudu. Práce je zaměřena nejenom na současnou úpravu soudního přezkumu rozhodnutí ve věcech mezinárodní ochrany, ale také na zásadní vývojové změny, ke kterým v této oblasti došlo.