Bazální stimulace v praxi - Lišková, Martina (2007)
Ve své diplomové práci se budu zabývat problematikou bazální stimulace. Nedílnou součástí mé diplomové práce je výzkum, který se zabýval integrací bazální stimulace do ošetřovatelské péče. Empirickou část své diplomové práce jsem prováděla ve dvou pražských fakultních nemocnicích na resuscitačních odděleních a v léčebnách pro dlouhodobě nemocné.