Názory a postoje seniorů k problematice eutanázie - Stáncová, Jana (2008)
Eutanázie je často diskutované téma laickou i odbornou veřejností. Cílem práce bylo zjistit postoje a názory seniorů k problematice legalizace eutanázie. Snahou této práce je objasnění pojmů, které se k této problematice vztahují a nastínění důsledků případné legalizace eutanázie.