Slovanská keramika z ulice Spálená (okr. Brno-město) - Zubalík, Jiří (2008)
Tématem mé bakalářské práce je raně středověká keramika nalezena v Brně-městě na ulici Spálená. Tato keramika představuje celý vývoj keramiky v oblasti od 6. do 12. století.