Hra dětí od narození do tří let věku očima dospělých - Svobodová, Lenka, 1984- (2007)
Práce se věnuje problematice dětské hry, jejímu vývoji v raném věku a roli dospělých ve hře dětí. Druhá část práce představuje výsledky výzkumného šetření pojetí dětské hry a jejího významu dospělými - rodiči a učiteli.