Křížové cesty moravského malíře F. A. Šebesty - Sebastiniho - Cahová, Radka (2007)
Anotace: Předmětem práce je námět křížévé cesty v díle pozdně barokního moravského malíře Františka Antonína Šebesty - Sebastiniho. Cílem je vzájemné srovnání Sebastiniho obrazových cyklů křížových cest, jejich posouzení a srovnání s díly barokních malířů vídeňské školy