Provence - langue des guides touristiques (traduction et analyse stylistique) - Závodská, Pavlína (2007)
Práci tvoří překlad (z francouzštiny do češtiny) úryvku z turistického průvodce po Provence a stylistická analýza zaměřená na styl jazykových průvodců