Clasificación de los sufijos de sustantivos - Rišianová, Hana (2007)
Práce se zabývá sufixy, které tvoří substantiva a jsou produktivní v současné španělštině. Cílem práce je vytvořit přehlednou klasifikaci sufixů, popsat jejich morfologickou a sémantickou stránku