Efektivita kurzu na podporu zaměstnatelnosti žen - Reichová, Jana (2007)
Práce se zaměřuje na téma zaměstnatelnosti specifické skupiny obyvatel - žen vracejících se na trh práce po rodičovské dovolené. Cílem práce bylo zhodnotit efektivitu kurzu realizovaného v rámci projektu Podpora uplatnění žen s malými dětmi na trhu práce, který probíhal pod vedením Národního centra pro rodinu. V rámci výzkumu byl také vytvořen dotazník, který byl otestován a je možné jej opakovaně použít k hodnocení kurzu i v dalších letech.