Robert Schneider: Schlafes Bruder. Romaninterpretation - Outěřická, Tereza (2007)
Práce se zabývá románem Bratr spánku, jehož autorem je Robert Schneider. Je rozdělena do tří částí. První část se zabývá biografií autora, ve druhé části je popsán obsah knihy a třetí část je pokusem o vlastní interpretaci románu.