Správní rozhodnutí - Hebelka, Ivo (2007)
Tématem mojí diplomové je správní rozhodnutí. Věnuji se správním aktům, vlastnostem a náležitostem správních rozhodnutí, opravným prostředkům a na závěr porovnávám změny, které zavedl nový správní řád.