Ideo-logické koláže Jana Gogolu, ml. - Jakuš, Peter (2007)
Porovnanie filmov Nonstop a Národ sobě českého režiséra Jana Gogolu ml., z hľadiska rizomu podobnej štruktúry, práce so znakmi a autoreflexie.