Zástavní právo k nemovitostem vzniklé na základě písemné smlouvy - Končická, Julie (2007)
Práce se zabývá zástavním právem k nemovitostem vzniklým na základě písemné smlouvy. Pojednává jeho vznik, zánik a funkce.