Úloha geometrického plánu z hlediska katastru nemovitostí - Najbrtová, Jana (2007)
Geometrický plán je technickým podkladem a neoddělitelnou součástí všech listin, podle nichž má být proveden zápis do katastru nemovitostí, je-li třeba předmět zápisu zobrazit do katastrální mapy. Bakalářská práce pojednává o úloze geometrického plánu z hlediska katastru nemovitostí.