Odměna za práci jako nástroj řízení a motivace zaměstnanců - Heřmanská, Gabriela (2008)
Práce pojednává o vztahu odměňování a motivace zaměstnanců. Část práce je také věnována změnám souvisejícím s novým zákoníkem práce, zákonem č. 262/2006 Sb. Cílem práce je návrh na vnitřní motivační systém podniku.