Výpověď z pracovního poměru - Novotný, Petr, 1983- (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou skončení pracovního poměru,kdy hlavním předmětem práce je institut výpovědi z pracovního poměru. Dále se práce zabývá hmotněprávními podmínkami výpovědi, jako jednostranného právního úkonu učiněného ze strany zaměstnavatele či zaměstnance. Pozornost je věnována také dalším institutům souvisejícím se skončením pracovního poměru jako je např. odstupné.