Efektivita internetové reklamy v rámci českého trhu - Fryš, Petr (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá efektivitou bannerové reklamy v rámci českého trhu. Hledá výhody bannerové reklamy v kontextu současného stavu trhu a v porovnání s novými reklamními možnostmi na internetu. Cílem práce je říci, zda má bannerová reklama ještě v současné době své opodstatnění či nikoliv.