Rusko-americké vztahy v éře Borise Jelcina (1991-1999) - Voráček, Ondřej (2008)
Práce zkoumá faktory, které ovlivňovaly vývoj rusko-amerických vztahů v letech 1991 - 1999, během éry Borise Jelcina ve funkci prezidenta Ruské federace.