Pakt Molotov - Ribbentrop: Hra s nenulovým součtem - Jonášová, Helena Marie-Anna (2008)
Bakalářská práce se zabývá rozborem Paktu Molotov - Ribbentrop z pohledu teorie her. V rámci spojení dějin mezinárodních vztahů a základů teorií her se snaží potvrdit hypotézu, že se v případě sjednaného Paktu jednalo o hru s nenulovým součtem.