Brněnský pianista a skladatel Oldřich Blaha - Bobák, Michal (2007)
Tato práce se zabývá osobností a dílem skladatele a pianisty Oldřicha Blahy. Byl členem orchestru Gustava Broma, hudebním režisérem a redaktorem Československého rozhlasu v Brně. Jeho skladby jsou inspirovány jazzovou hudbou