Muzikoterapie u dětí týraných a sexuálně zneužívaných - Musilová, Hana (2007)
Bakalářská práce se zaměřuje na využití muzikoterapie při aktuální problematice týrání a sexuálního zneužívání dětí. Pozornost je věnována hlavně preventivní péči, zvláště vyhledávání takto postižených dětí. Přitom využívá výpovědí několika v dětství sexuálně zneužívaných dívek.