Informace, vizuální vnímání, vizualizace - Dulík, Pavel (2007)
Magisterská diplomová práce „Informace, vizuální vnímání, vizualizace“ se zabývá jak vztahem vizuálního vnímání a osobnostního fondu člověka, tak specifiky obrazové komunikace se zřetelem k vizualizaci a mentálním mapám