Aktuální otázky výživného pro nezletilé dítě ve srovnání s právní úpravou v SRN - Říhová, Markéta (2007)
Tato práce se zabývá otázkou objektivizace určování výše výživného pro nezletilé dítě. Srovnává jednotlivá kritéria pro určování výše výživného podle české a německé právní úpravy, zmiňuje také problematiku dynamizace výživného a připravovanou novou úpravu výživného v Německu.