Využívání knih a informačních technologií u dětí předškolního věku výzkum ve vybraných mateřských školách - Havlová, Lenka; Syslová, Zora, 1964-; Masarykova univerzita. Ústav české literatury a knihovnictví (2008)
Bakalářská práce „Využívání knih a informačních technologií u dětí předškolního věku: výzkum ve vybraných mateřských školách“ se zabývá problematikou využívání knih a informačních technologií u dětí předškolního věku. Teoretická část popisuje vývoj dítěte a pozici mateřské školy v tomto období. Dále nastiňuje roli knih a vybraných informačních technologií a jejich možností využití v předškolním věku. Hlavní část práce tvoří kvalitativní výzkum, včetně metodiky, který se zabývá praktickým využíváním knih a informačních technologií u dětí předškolního věku ve třech mateřských školách z různých krajů
The thesis deals with the utilization of books and information technologies in early childhood education. The theoretical part describes child development and the role of nurseries in the early childhood. Further, the work outlines the role of books and selected information technologies and possibilities of their use during the preschool education. The main part comprise of qualitative research (including methodology), which covers the use of books and information technologies in early childhood education in three kindergartens from different regions.
Vedoucí práce: Zora Syslová
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2008
Keywords: bakalářské práce; bachelor's theses