Srovnání přípravy fotbalových mužstev vrcholové a výkonnostní úrovně - Rotrekl, Jan (2007)
Cílem této diplomové práce je srovnat sportovní fotbalovou přípravu na vrcholové a výkonnostní úrovni, reprezentovanou týmy 1. FC Brno a FC CVM Mokrá - Horákov. Porovnat a popsat rozdíly obou mužstev v celoročním tréninkovém cyklu.