Historical linguistics : an introduction /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Campbell, Lyle, 1942- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Edinburgh : Edinburgh University Press, c1998
LEADER 01647nam a22004337a 4500
001 MUB01000535150
003 CZ BrMU
005 20120808133020.0
008 071206s1998 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
020 |a 0-7486-0775-7 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 80  |x Filologie  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Campbell, Lyle,  |d 1942-  |7 jx20060605005  |4 aut 
245 1 0 |a Historical linguistics :  |b an introduction /  |c Lyle Campbell 
260 |a Edinburgh :  |b Edinburgh University Press,  |c c1998 
300 |a xx, 396 s. :  |b il. 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20071206  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20080125  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0202 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1144 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a HONIGOVAX  |b 02  |c 20101126  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1730 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a KRALICKOVA  |b 02  |c 20120808  |l MUB01  |h 1330 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1925 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0937 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0255 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2312 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1039 
M54 |a 80 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - jazykoveda a baltistika  |2 FFJZV  |b jazykověda a baltistika  |3 2-D-178  |5 2570714366  |8 20071206  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kupKat1500 
AVA |a FIL50  |b FFJZV  |c jazykověda a baltistika  |d 2-D-178  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFJZV