Dijksritův programovací jazyk II.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Uhlíř, Miroslav (Dissertant)
Other Authors: Havlát, Tomáš, 1946-1995 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1984
Subjects:
Cover Image
LEADER 02848ntm a22006977a 4500
001 MUB01000534973
003 CZ BrMU
005 20141021084713.0
008 071205s1984 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 004.4/.6  |x Programování. Software  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 51-7  |2 MRF 
080 |a 004.43  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 004.4/.6  |2 MRF 
100 1 |a Uhlíř, Miroslav  |* [absolvent PřírF UJEP Brno]  |4 dis 
245 1 0 |a Dijksritův programovací jazyk II.  |h [rukopis] /  |c Miroslav Uhlíř 
260 |c 1984 
300 |a 70 l. +  |e 1 sv. (nestr., počítačová sjetina) 
500 |a Vedoucí práce: Tomáš Havlát 
502 |a Diplomová práce--Univerzita J. E. Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1984 
650 0 7 |a aplikovaná matematika  |7 ph114073  |2 czenas 
650 0 7 |a programovací jazyky  |7 ph115890  |2 czenas 
650 0 9 |a applied mathematics  |2 eczenas 
650 0 9 |a programming languages  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Havlát, Tomáš,  |d 1946-1995  |7 mzk2002140141  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra aplikované matematiky  |4 dgg 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20071205  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20071205  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20071205  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0627 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0138 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0201 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0746 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1143 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20110113  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0109 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1350 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130314  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a KOZOVAX  |b 02  |c 20130426  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141021  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150304  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0929 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1918 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1132 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-10195  |5 3145114687  |4 DPČ: 32/84, matematika  |8 20071205  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180423  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-10195  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK