Moravský státní úředník a vrcholné Rakousko-Uhersko - Vyskočil, Aleš, 1973-; Janák, Jan, 1932-2008; Masarykova univerzita. Historický ústav (2007)
Sonda do života rakouskouherského státního úřednictva na přelomu 19. a 20. století na příkladu Jana Černého, úředníka moravské politické správy
Austro-Hungarian civil servants at the turn of the 19th and 20th century illustrated with career of Jan Černý, civil servant of moravian political administration
Vedoucí práce: Jan Janák
Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2007
Keywords: disertace; dissertations