Právní prostředky ochrany demokratického státu - Černý, Petr (2007)
Práce na téma Právní prostředky ochrany demokratického státu se v úvodu zabývá pojmem demokratického státu, koncepcí jeho ochrany v Evropě, dále se věnuje ztrátě práv v České republice a v Německu a omezení svobody slova v ústavním, trestním a správním právu.