Husitské výpravy za hranice (se zaměřením na německé oblasti Svaté říše římské) - Koudelková, Lucie (2007)
Práce se zabývá husitskými zahraničními výpravami, přičemž hlavní pozornost je věnována německým oblastem Svaté říše římské, především územím nejúžeji sousedícím s Čechami. Věnuji se jak průběhu výprav, tak i jejich charakteristice