Rekonstrukce krajiny vybraného území za použití dostupných historických materiálů a leteckých snímků z různých období a navržení lokálního systému ekologické stability krajiny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novotná, Kamila (Dissertant)
Other Authors: Chalupa, Petr, 1945- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1992.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03440ntm a22008057a 4500
001 MUB01000528700
003 CZ BrMU
005 20181123074225.0
008 071003s1992 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-12-05 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 911  |x Obecná geografie. Systematická geografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 911.5  |2 MRF 
080 |a 502.5:574.038  |2 MRF 
080 |a (437.322)  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 911  |2 MRF 
100 1 |a Novotná, Kamila  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Rekonstrukce krajiny vybraného území za použití dostupných historických materiálů a leteckých snímků z různých období a navržení lokálního systému ekologické stability krajiny  |h [rukopis] /  |c Kamila Novotná. 
260 |c 1992. 
300 |a 73 l., [7] l. příl. +  |e 1 sv. (5 l. fotografií). 
500 |a Vedoucí práce: Petr Chalupa. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1992. 
650 0 7 |a ekologická rovnováha krajiny  |7 ph135304  |2 czenas 
650 0 7 |a krajina  |7 ph115006  |2 czenas 
650 0 9 |a landscape ecological balance  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape  |2 eczenas 
651 7 |a Blansko (Česko : okres : 1960-)  |7 ge134069  |2 czenas 
651 9 |a Blansko District (Czechia : 1960-)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Chalupa, Petr,  |d 1945-  |7 jn20000400376  |% UČO 1369  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Katedra geografie  |7 kn20050428008  |4 dgg 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20071003  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0619 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0135 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0157 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1841 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0743 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100628  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100628  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120510  |l MUB01  |h 0752 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120918  |l MUB01  |h 1634 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120918  |l MUB01  |h 1658 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130325  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20140515  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140828  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20141112  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20141203  |l MUB01  |h 1636 
CAT |c 20141205  |l MUB01  |h 1145 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1733 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2302 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20181123  |l MUB01  |h 0742 
CAT |c 20181203  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1916 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1130 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-12-05 
GEO |a 23/11/2018  |b ODESLANO 3/12/2018 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-4955  |5 3145120745  |4 DPČ: Dipl-1153a,b, geografie  |8 20071003  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180416  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-4955  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK