Volby do Národní rady Slovenské republiky 2006 v kontextu vývoje systému politických stran - Havlík, Vlastimil, 1981- (2007)
Práce se zabývá volbami do Národní rady SR v roce 2006 s primárním zaměřením na vývoj systému politických stran. Text analyzuje vývoj stranického systému v letech 2002-2006 s pomocí typologií systémů politických stran a z tohoto hlediska hodnotí i volby v roce 2006.