Agenturní zaměstnávání - Murad, Martin (2007)
Práce se zaměřuje na úpravu agenturního zaměstnávání z pohledu 3 právních systémů. Analýza mezinárodní úpravy se zaměřuje na Úmluvu MOP č. 181. Rozbor evropské regulace představuje analýza vybraných směrnic. V závěru práce pojednává o domácí úpravě agenturního zaměstnávání obsažené v zákoníku práce a zákoně o zaměstnanosti.