Vznik pracovního poměru - Sekanina, Daniel (2007)
Diplomová práce se věnuje vzniku pracovního poměru a jednotlivým právním skutečnostem pracovní poměr zakládajícím. V práci také srovnám současné právní úpravy s právní úpravou předchozí.