Pracovněprávní nároky zaměstnanců při konkurzu a vyrovnání - Hartman, Jakub (2007)
Hlavním cílem této práce je charakteristika postavení zaměstnanců při úpadku jejich zaměstnavatele a rozbor jejich pracovněprávních nároků v jednotlivých fázích insolvenčního řízení. To vše s ohledem na očekávanou účinnost nového insolvenčního zákona a s ohledem na změny, které přinesl nový zákoník práce.