Mezinárodní dohody o ochraně investic a řešení sporů z těchto dohod - Uvíra, Jiří (2007)
Jedná se o bakalářskou práci na téma Mezinárodní dohody o ochraně investic a řešení sporů z těchto dohod. Jedná se o stručný exkurs do této problematiky popisující jednotlivé části dohod, seznam platných dohod a aktuální popis nové smlouvy s Čínskou republikou.