Reflexe českého tisku na Maastrichtskou smlouvu - Svoboda, Petr; Goněc, Vladimír, 1950-; Masarykova univerzita. Filozofická fakulta (2007)
Tato bakalářská práce „Reflexe českého tisku na Maastrichtskou smlouvu“ si klade za cíl seznámit čtenáře s reakcemi českého tisku počátkem devadesátých let na dění v Evropské unii se zaměřením na problematiku ratifikace Maastrichtských dohod
This bachelors thesis „Reflections of the czech press on Maastricht treaty“ put the accent on introducing the reactions of the czech press in early 90s on the problems during the Maastricht treaty ratifications in European Union
Vedoucí práce: Vladimír Goněc
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2007
Keywords: Evropská unie; Treaty on European Union -- (1992 únor 7.); 20. století; evropská integrace; mediální obraz -- Česko -- 20. století; mezinárodní smlouvy -- země Evropské unie; European integration; international treaties -- European Union countries; media coverage -- Czechia -- 20th century; bakalářské práce; bachelor's theses