Reflexe českého tisku na Maastrichtskou smlouvu - Svoboda, Petr (2007)
Tato bakalářská práce „Reflexe českého tisku na Maastrichtskou smlouvu“ si klade za cíl seznámit čtenáře s reakcemi českého tisku počátkem devadesátých let na dění v Evropské unii se zaměřením na problematiku ratifikace Maastrichtských dohod