Dávky a služby sociální pomoci - Šimková, Marie (2007)
Cílem této bakalářské práce bylo podat stručný přehled systému sociálního zabezpečení v České republice s podrobnou analýzou jedné části tohoto systému- sociální pomocí. Sociální pomoc představuje systém dávek a služeb určených občanům, kteří nejsou schopni zabezpečit své životní potřeby a péči o sebe v nezbytném rozsahu.