Vzorová smlouva MOK o obchodním zastoupení - Mikulčíková, Petra (2007)
Diplomová práce je věnována vzoru smlouvy o obchodním zastoupení z dílny Mezinárodní obchodní komory v Paříži. Cílem bylo vytvořit komentář ke vzoru spolu s popsáním vztahu k úpravě obchodního zastoupení v zák. 513/1991 Sb. Obchodnímu zákoníku. V teoretické části jsou popsány základní mezinárodní smlouvy, které normují vztah obchodního zastoupení. Prostor je také věnován komunitárnímu právu a úpravě hospodářské soutěže.