Evropský exekuční titul pro nesporné nároky - Vítková, Jana (2007)
Účelem této práce je poskytnout základní předhled o změnách, které přináší nařízení č. 805/2004, kterým se zavádí evropský exekuční titul pro nesporné nároky, a srovnat ho s nařízením (ES) č. 44/2001.