Poutní místo Dobrá Voda u Nových Hradů - Drhovská, Eva (2007)
Práce se věnuje poutnímu místu Dobrá Voda u Nových Hradů. Popisuje jeho historii, architekturu a vývoj poutí v Dobré Vodě. Okrajově se zmiňuje i o historii poutí obecně a o dalších poutních místech v Novohradských horách