Ochranná známka Společenství a ochranná známka v Evropském společenství - Pipková, Hana (Praha : ASPI, 2007)
Publikace je první ucelenou prací v oblasti známkového práva dotčenou komunitárním právem, včetně příslušné judikatury soudů Evropských společenství [Soudu první instance a Soudního dvora Evropských společenství (ESD)] ve věcech známkového práva s přihlédnutím k rozhodovací činnosti soudů členských států Evropské unie v případě řízení o předběžné otázce, jakož i Úřadu pro harmonizaci na vnitřním trhu (známky a vzory)
Obsahuje rejstříky
Keywords: Evropská společenství; ochranné známky Společenství; ochranné známky; právo duševního vlastnictví; Community trade marks; intellectual property law; trademarks; právní předpisy; příručky