Deminutiva v chorvatském a českém jazyce - Brávková, Vladimíra, 1980- (2007)
Práce je zaměřena na tvoření slov, podrobněji na deminutiva v chorvatském a českém jazyce. Porovnává způsoby tvoření deminutiv v obou jazycích, hledá shody a rozdíly