Weisheit und Torheit in der Phraseologie - Chládková, Veronika (2007)
Ve své bakalářské práci se věnuji frazeologismům, které vyjadřují dva protiklady: moudrost a bláznovství. Zvolila jsem právě tuto dvojici, abych ukázala pestrost a četnost těchto slovních obratů, které jinak užíváme v komunikaci zcela automaticky.