Skladové hospodářství konkrétního podniku - Staněk, Tomáš (2007)
Předmětem této bakalářské práce je ukázat skladové hospodářství jako velmi důležitý prvek v systémech jakosti. První kapitoly teoretické části jsou věnovány sumarizaci důvodů, které vedou podniky k zájmu o jakost a základním pojmům managementu jakosti dotýkajících se skladového hospodářství. Následuje rozbor plánovacích procesů ve skladovém hospodářství, popis moderních systémových přístupů k řízení zásob a definice vazeb skladového hospodářství na ostatní procesy v podniku. V praktické části je provedena analýza shody postupů v oblasti skladového hospodářství s požadavky managementu jakosti v konkrétním podniku a na základě provozních zjištění je navržen postup pro zefektivnění těchto procesů.