Lexikalische Besonderheiten der Schönhengster Mundarten - Halo, Marek (2007)
Zkoumání lexikálních a semantických zvláštností nářeči německého jazykového ostrůvku Schönhengst (Hrebecsko) na zaklade vyexčerpovaných substantiv