Muzeum Litovel - marketingová strategie malého muzea - Žížková, Kateřina (2007)
Muzeum Litovel je malá organizace, která v současné době hledá svoji pozici a snaží se být úspěšnou muzejní institucí. V mé bakalářské práci jsem se pokusila představit, popsat a zhodnotit současnou nabídku tohoto muzea. Vlastní hodnocení a návrhy na zlepšení stavím na principech marketingu, který nejlépe vystihuje podstatu úspěšného řízení a to nejen u komerčních firem