Ochrana spotřebitele a právo nekalé soutěže ve státech EU - Kintr, Tomáš (2007)
Tématem mé diplomové práce je pojetí spotřebitele v rámci států Evropské unie a vliv pokračující integrace na národní právní úpravy v této oblasti. Zabývá se nejdůležitějšími směrnicemi, týkajícími se nekalé soutěže, pojetím spotřebitele vytvořeným Evropským soudním dvorem a významnými změnami, kterými v minulých letech prošlo německé právo nekalé soutěže.